Mijn volledige naam is Marjolein Rooze. En zolang ik mij kan herinneren werd/ word ik altijd door intimi Lenne genoemd. Het lag daarom voor de hand om mijn ‘intimi’ naam te gebruiken voor mijn praktijk. Hiermee laat ik ook zien dat ik een persoonlijke aanpak belangrijk vind.

Sinds mijn ontslag in november 2020 als management assistent bij een Corporate business besloot ik het roer om te gooien en mijn passie en droom te gaan vervolgen. Gesprekken met mijn liefdevolle gezin waren hierbij doorslaggevend. De ene deur ging dicht en de ander ging wagenwijd open!

Ontwikkeling
Vanaf toen ben ik gestart met diverse ontwikkelingen op het gebied van theoretische kennis. Denk hierbij aan Psychosociale Basiskennis, Shin-Do, Chakra- en Aura healing, Intuïtieve ontwikkeling, Holistische massage, Reiki 1, Reiki 2, Reiki Master, Holistisch Therapeut, Sjamanistische jaaropleiding en Kundalini Reiki Master.

Ook ben ik het proces aangegaan om mijn intuïtieve ontwikkeling en helder vermogen te vergroten, waarbij energetisch en spiritueel bewustwording een groot onderdeel was. Dat laatste liep altijd wel als een rode draad door mijn leven, maar mocht ik veel later verder gaan ontwikkelen.

Groeiproces
Wanneer ik naar mijn foto kijk, zie ik een vrouw die haar groeiproces heeft omarmd en geaccepteerd. Zie ik enorme dankbaarheid, dankbaarheid, omdat zij diverse stukken heeft mogen helen en genezen. En bepaalde overtuigingen heeft mogen loslaten. Door mijn eigen groeiproces kan ik diverse doelgroepen, oordeelvrij en liefdevol beter begeleiden om verdere diepgaande onderzoeken te verrichten op alle holistische niveaus.

Zelfreflectie
Wat hierbij zeer essentieel voor mij is, is zelfreflectie, -heling en -genezing. Tijdens mijn sessies check ik regelmatig bij mijzelf in wanneer ik getriggerd word. Dit doe ik om te bepalen of ik nog dieper naar binnen mag keren. Hierbij kijk en voel ik of ik nog bepaalde stukken mag helen en genezen. Ik geloof namelijk heel sterk dat je een goede therapeute/coach en of healer kan zijn wanneer je regelmatig zelfreflectie toepast, jezelf goed kent en je eigen schaduwkant omarmt.

Missie
Mijn missie is om meer liefde, vrede en compassie de wereld in te sturen, naar zowel de mensheid, als moeder Aarde en het Universum door een zaadje te planten. En vele mensen te bereiken en te begeleiden om meer in hun innerlijke kracht te staan. Zodat de wereld er veel mooier uit gaat zien.

Genieten
Verder vind ik het belangrijk om te genieten van alle kleine dingen, de natuur, het genieten van en met mijn gezin en alles wat er op mijn pad komt. Ook ga ik graag regelmatig op ontdekkingsreis met en naar mijzelf door stil te staan.

Mag ik met jou mee op reis?

Aho, Mitakuye Oyasin – We zijn allen onderling verbonden. Wij zijn allen samen Één op Moeder Aarde