Loop je tegen bepaalde obstakels aan of trauma’s die je wilt verwerken? Voel je je onrustig, heb je fysieke klachten, het gevoel dat je er alleen voor staat en dat je uit balans bent of weet je het even niet meer?

En wil je in vrijheid en klachtenvrij leven of leren leven met wat is? Neem dan contact op middels mijn contactformulier. Samen pakken wij de kern van je hulpvraag aan. Je klachten worden altijd oordeelvrij en liefdevol behandeld vanuit een holistische visie.

 • Persoonlijk contact
  • Ik neem ruimschoots de tijd voor jou.
  • Mijn benadering is zeer persoonlijk. Ik communiceer open en eerlijk, waarbij veiligheid voorop staat.
  • Je behandelplan is zeer persoonlijk met jouw hulpvraag en of doelstelling.
  • Een evaluatiemoment wordt ingepland om te bespreken of je behandelplan bijgesteld moet worden.
 • Kwaliteit
  • Door diverse opleidingen, cursussen, workshops en persoonlijke ontwikkeling heb ik kennis kunnen opdoen om gericht te kunnen behandelen.
  • Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT. Hier kun je terecht voor eventuele klachten.
  • Daarnaast ben ik ook aangesloten bij Reiki Vereniging Cirkel. Dit is de belangenvereniging voor Reiki-masters en Reiki-behandelaars in Nederland om het Reiki Usui System of Natural Healing in stand te houden in de traditie van Usui Sensei.
 • Ondersteuning
  • Door meerdere methodieken in te zetten die ik beheers, kunnen wij gericht gaan behandelen.
  • Als nazorg kun je mij altijd contacten buiten je geplande sessies in.