Student P. uit Amsterdam
“Praktijk Lenne heeft mij echt de hulp gegeven die ik nodig had. Ik wist niet zo goed waar ik hulp bij nodig had toen ik binnenkwam. Na uitgebreid gesproken te hebben kwamen er een aantal punten naar voren waar ik aan moest werken. Hierin werd ik goed begeleid en kreeg ik echt de bijpassende hulp die ik nodig had om verder te werken aan mezelf! Een hele fijne praktijk die heel puur te werk gaat en het voor de juiste redenen doet, een echte aanrader”.

Student D. uit Almere
“Dankzij praktijk Lenne heb ik veel nieuwe inzichten over mijzelf en de omgeving om mij heen gekregen. Ik voelde mij vanaf het begin op mijn gemak en werd overspoelt met positiviteit en liefde. We hebben samen serieuze onderwerpen besproken en ik heb advies en goede tips ontvangen hoe ik het uiterste uit mijzelf kan halen. Ik voelde mij begrepen en serieus genomen. Ik kom zeker terug!”

Student D. uit Rotterdam
“Een onvergetelijke ervaring gehad met Lenne op het gebied van healing waarin ik op een hele fijne wijze geholpen werd. Heel erg bedankt hiervoor!”

Student N. uit Almere
“Wat een bijzonder traject. Ik begon bij de allerliefste Marjolein begin 2022 en ik kwam daar binnen als een “klein” onzeker meisje. Dit klein onzekere meisje is uitgebloeid tot een krachtige vrouw. Dit had ik nooit zo snel kunnen bereiken, zonder de hulp van Marjolein. Ik ben super dankbaar voor haar hulp, geduld, dankbaarheid en liefde. Ik had echt niet anders gewild. Ik ben super super dankbaar.”

Student N. uit Amsterdam
“Als ik 100 sterren had gegeven dan had ik dat gedaan. Marjolein heeft me in een paar maanden tijd meer geholpen dan welke therapeut waar ik ooit ben geweest. Veel van mijn vrienden nemen dezelfde stap en we zien allemaal dat er een grote stijgende lijn is spiritueel en ook in onze mentale gesteldheid. Dankjewel voor alles Marjolein!”

J. uit Lelystad
“Door een van mijn beste vriendinnen is Marjolein op mijn pad gekomen en wat ben ik hier dankbaar voor. In een korte tijd heeft Marjolein mij begeleid in mijn groei. Dit op een hele fijne manier <333 Ik kan Praktijk Lenne iedereen aanraden!!!!!”