Naar aanleiding van je intake gesprek (kosten 25€, duur zolang als het nodig is) kun je besluiten of je er klaar voor bent om een behandeltraject in te gaan.

Je ontvangt binnen 2 weken een persoonlijk behandeltraject van 10 sessies waarin je klachten staan vermeld op holistisch niveau. In dit overeenkomst vind je je hulpvraag, je gestelde doelen, je plan van aanpak, duur van de behandeling en de uiteindelijke kosten (korting van €50). Hierbij ontvang je ook 2 documenten. 1 Document over handvatten en tools en 1 document met een start evaluatieformulier.

De kosten kun je volledig, in 3 termijnen of per sessie voldoen. Voordeel van een traject is, is dat je weet waar je aan toe bent en dat je volledig aan jezelf bent toegewijd om te groeien.

Na de vijfde sessie plannen wij een evaluatie moment in van ongeveer 30 tot 45 min. en bespreken wij wat je resultaten zijn. Hierbij kijken wij of je behandeltraject nog in lijn van verwachting is en of het bijgesteld moet worden.

Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor losse sessies. De sessies zijn altijd in combinatie met een coachgesprek, variërend van een:
Energetische behandeling Reiki €85 (normaal) / €80 (student)
Chakra energetische massage €85 (normaal) / €80 (student)
Tot het reinigen van je huis of ruimte €85.

Voor andere behandelingen/ sessies kun je altijd contact met mij opnemen. Daarnaast, houd er rekening mee dat de tijdsduur van mijn sessies anders is dan dat je misschien gewend bent.
Ik neem mijn tijd voor jou en let hierbij niet op de klok.