Naar aanleiding van je kennismakingsgesprek (kosten 50€, minimaal 1,5uur) kun je besluiten of je er klaar voor bent om een behandeltraject in te gaan.

Je ontvangt binnen 2 weken een persoonlijk behandelplan (en tweetal documenten, ‘Handvatten en Tools’ en een ‘Start evaluatieformulier’). Hierin staan je klachten vermeld op holistisch niveau. In dit overeenkomst vind je je hulpvraag, je gestelde doelen, je plan van aanpak, duur van de behandeling en de uiteindelijke kosten. De consultkosten kun je na afloop van je sessie middels Tikkie voldoen binnen 7 dagen of volledig binnen 14 dagen.

10-sessie traject ‘Divine Transformational’ en 6-sessie traject ‘Divine InnerPower’

Ik bied 2 type behandel trajecten aan:

 • De ‘Divine Transformational’ is een traject, waarbij wij verschillende methodieken gebruiken om bij de kern van je hulpvraag te komen, zodat je inzichten krijgt om te transformeren naar geluk. Hierdoor creëer je ruimte om vanuit jouw Zijn, jouw ‘Authentieke Ik’ te leven. De eerste 5 sessies kom je om de 2 weken en de laatste 5 sessies 1x in de maand.
  • Consultkosten zijn totaal € 1111
 • De ‘Divine InnerPower’ is een Transformational Breathwork traject aangevuld met verschillende methodieken. Waar woorden niet kunnen komen, komt je Heilige Adem. Dit is een verdiepende trauma release traject die intens en niet voor iedereen weggelegd is. In vrij korte tijd kun je transformeren en meer in verbinding met jezelf komen. De eerste 5 sessies kom je om de 3 weken.
  • Consultkosten zijn totaal € 750
 • Bij beide trajecten is de laatste sessie een afronding.

Mocht het zijn dat ik aanvoel dat wij eerder kunnen afronden, deel ik dit met je. Het is dan niet nodig om het traject te continueren.

Voordeel behandelplan

Je weet waar je aan toe bent! Door het monitoren van je proces ben je extra gemotiveerd om te ontwikkelen en te groeien. En wanneer je je handtekening plaatst onder je behandelovereenkomst, ga je een commitment aan met jezelf. Hierbij is mijn commitment naar jou toe zeer intensief en 24/7. Schroom niet om contact op te nemen.

Mijn sessies zijn altijd in combinatie met een coachgesprek. En duurt minimaal 2uur (!) en kan uitlopen tot 3uur (soms 4uur, houd hier wel rekening mee). Voor andere behandelingen/ sessies kun je altijd contact met mij opnemen. Houd er wel rekening mee dat de tijdsduur voor al mijn sessies anders is dan dat je misschien gewend bent. Ik neem namelijk mijn tijd voor jou en let hierbij niet op de klok.

Losse sessies

Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor losse sessies en altijd in combinatie met een coach gesprek, voor de duur van minimaal 2uur, variërend van een:

 • Energetische behandeling Reiki €111 (normaal) / €100 (student)
 • Kundalini Reiki behandeling €111 (normaal) / €100 (student)
 • Chakra energetische behandeling €111 (normaal) / €100 (student)
 • Tot het reinigen van je huis of ruimte €111