Naar aanleiding van je intake gesprek (kosten 40€, minimaal 1,5uur) kun je besluiten of je er klaar voor bent om een behandeltraject in te gaan.

Je ontvangt binnen 2 weken een persoonlijk behandelplan van 10 sessies. Hierin staan je klachten vermeld op holistisch niveau. In dit overeenkomst vind je je hulpvraag, je gestelde doelen, je plan van aanpak, duur van de behandeling en de uiteindelijke kosten. Hierbij ontvang je ook een tweetal documenten, ‘handvatten en tools’ en een ‘Start evaluatieformulier’. De consultkosten kun je na afloop van je sessie middels Tikkie voldoen binnen 7 dagen.

Voordeel behandelplan

Je weet waar je aan toe bent! Door het monitoren van je proces ben je extra gemotiveerd om te ontwikkelen en te groeien. En wanneer je je handtekening plaatst onder je behandelovereenkomst, ga je een commitment aan met jezelf. Daarnaast, mijn commitment naar jou toe is zeer intensief. Je kunt mij tussen je sessies in berichten/ bellen zodra je vastloopt. Mijn sessies zijn altijd in combinatie met een coachgesprek. En duurt minimaal 2uur (!) en kan uitlopen tot 3- / 4uur (houd hier wel rekening mee).

Na de vijfde sessie plannen wij een evaluatie moment in van ongeveer 30 tot 45 min. en bespreken wij wat je resultaten zijn. Wij kijken dan of je behandeltraject nog in lijn van verwachting is en of het bijgesteld moet worden.

Losse sessies

Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor losse sessies, variërend van een:

  • Energetische behandeling Reiki €100 (normaal) / €95 (student)
  • Kundalini Reiki behandeling €100 (normaal) / €95 (student)
  • Chakra energetische massage €100 (normaal) / €95 (student)
  • Tot het reinigen van je huis of ruimte €100

Voor andere behandelingen/ sessies kun je altijd contact met mij opnemen. Houd er wel rekening mee dat de tijdsduur voor al mijn sessies anders is dan dat je misschien gewend bent. Ik neem namelijk mijn tijd voor jou en let hierbij niet op de klok.