Hedendaags is het best wel een soort van ’trend’ om te zeggen dat je hoog gevoelig bent. Wat men over het algemeen ‘vergeet’ is dat iedereen geboren is met extra ‘voelsprieten’. En dat dit door de jaren heen kon worden afgevlakt door opvoeding, ervaringen, trauma’s, externe factoren etc. Tegenwoordig lees je overal via social media, kranten en tijdschriften, maar ook gesprekken met random mensen of in je eigen omgeving, over spiritualiteit en energie. Het is hedendaags niet zo gek meer.

Naar mijn inziens kwam dit ook vanwege afgelopen 2 jaar, vanaf 2020. Velen gingen op zoek naar een ander soort afleiding, omdat je voor de rest niet zoveel buitenshuis kon doen. Dus men ging yoga doen, mediteren, meer wandelen, meer lezen etc. Hierdoor ging men meer naar binnen keren, waarbij de voelsprieten weer ‘aan’ stonden. En doordat er een ander soort invulling is gekomen in het dagelijks leven, kijkt men nu ook anders tegen het leven aan. En is het niet meer zo gek of raar wanneer je het over spiritualiteit of energie hebt.

Dus geniet van wat er komen gaat of het proces waar je je nu in bevindt. Soms kan dit heftig aanvoelen, maar omarm en accepteer datgene wat het Universum, Goddelijke energie, God, De Bron, de Galactische wereld etc voor jou in petto heeft. En probeer de juiste balans te vinden.

Aho mitakuye oyasin ♡


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *