Ik besloot maar ‘gewoon’ een datum te prikken om mijn website te launchen! Dit werkte voor mij toch het beste, omdat ik een soort deadline had, een soort stok achter de deur. De datum werd 2 mei 2022, maar werd uiteindelijk 7 mei 2022. Ik kon niet meer terug. Ik mocht in een bepaald tijdsbestek gaan bedenken hoe ik mijn ideeën ging plaatsen. Aangezien ik een goede handleiding had ontvangen van mijn liefste neef, ging ik zelf aan de slag om mijn eigen website te gaan bouwen. Ik ben dan ook zeer trots op mijzelf dat ik dit heb mogen en kunnen doen. Ik hoop dat jullie dit ook voelen, zien en lezen wanneer jullie de diverse pagina’s openen.

Ik heb eerst goed nagedacht over wat ik persoonlijk wilde delen, wat voor content ik zou willen toevoegen, welke persoonlijke foto’s ik zou willen gebruiken en meer. Ik ben toen gaan schrijven, plaatsen en bouwen. Waarschijnlijk zal ik in de toekomst het een en ander gaan veranderen, toevoegen of verwijderen. Maar tot die tijd kun je zien en lezen waar ik mij mee bezig houd.

In mijn ‘Journal’ vind je persoonlijke verhalen, ervaringen en tips van en over mij. Ik heb ook besloten om zo dicht mogelijk bij mijzelf te blijven en dit te delen met jullie. Dat wat je leest en ziet is dus mijn rauwe ik! Maar mocht je iets missen, laat maar weten.

Veel kijk- en leesplezier! Ik hoor graag wat je ervan vindt! Aho, Lenne ♡.


2 reacties

Jethro · 5 mei 2022 op 12:14

Super gaaf! Heel veel succes met dit mooie avontuur!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *